Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Agatha Christie på Åland

Det spelas just nu in ett kriminaldrama på Åland. Agatha Christie Sven Hjerson spelas delvis in på Åland. Det är väldigt kul eftersom en hel del som kommer se detta på Tv4 och Cmore antagligen också kommer att vilja besöka inspelningsplatserna på Åland. Bland annat fartyget Birka har figurerat som inspelningsplats enligt lokala medier här på Åland. 

Detta verkar vara första gången en Agatha Christie serie spelas in utanför England. Pressreader har en bra artikel skriven om allt detta. Huvudpersonen i serien lär ska vara en vinterbadare också så inspelningsteamet behöver is när de ska spela in. Vintertid borde det inte vara något större problem. Se gärna tv serien om Sven Hjerson och låt er inspireras av Åland.

Efter att ha sett alla de åtta avsnitten om Sven Hjerson så måste jag säga att det var mycket snyggt filmat. Det var spännande att se och man kände att det finns mycket mer att se av Åland. Johan Rheborg är suverän i huvudrollen. Låt oss hoppas att det spelas in mer tv på Åland framöver. 

 

Boende finns hos oss: www.harnasstugor.com

 

16 Dec 2020

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla