Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Fridays for future

Det är fredag idag och detta inlägg blir inte jättelångt. Med risk för att låta larvig. Varje dag är en dag för framtiden. Men jag vill säga att jag är tacksam för alla bokningar som strömmar in för sommaren. Låt sommaren 2021 bli någorlunda normal så vi alla får vara tacksamma. 

Läste i veckan att Ålands kända kock och vinnare av Robinson Michael Björklund ska öppna restauranger i centrala Helsingfors i Stockmann. Det var en god nyhet förstås. Mat Åland blir bara mer intressant för varje år som går. Det är en känsla jag har. Restaurangerna i varuhuset Stockmann kommer heta BBQ Royale by Michael Björklund och sen kommer det även finnas ett cafè som heter Cafè Royale Helsinki. 

Stockmann har sina egna märken Villa och Casa bland annat och jag har lite prylar från Stockmann i uthyrningsobjekten. Det har varit uppskattat av mina gäster. 

Vill Ni upptäcka Mat Åland får Ni givetvis hyra stuga hos mig: www.harnasstugor.com 

Sen finns ju även Fiske Åland, Golf Åland och discgolf Åland med mera. Det finns mycket möjligheter på Åland. Dessutom har jag för mig att finska staten gick ut i veckan med att finländska folket bör resa inom landet i år på grund av pandemin. Så det finns all orsak att besöka Åland. Välkomna till Åland!

Ha en bra helg!

23 Apr 2021

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla