Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Laddstation för elbilar

 

Även Åland har fått fler och fler laddstationer för elbilar. Eller ska man kalla det för laddboxar? Elektifieringen är här på allvar. El är någonting som är svårt att bräcka som den råvara det är. 

Det känns som det finns ett politiskt tryck att få ner utsläppen. Det är nog det som talar för elbilarna. Plus att prestandan på elbilarnas batterier har gått framåt på senare år och att priserna på elbilar har börjat gå ner. Allt talar för elbilarna just nu. 

Tornvillan har fått en splitterny laddbox för elbilar installerad. Märket är norskt och heter Easee home och ska vara en testvinnare. Via booking kan man filtrera sökresultat på ett sådant sätt att man bara får fram boenden med just elbilsladdare. Men som vanligt kan man boka Tornvillan direkt via oss. Det är bara att maila eller ringa.

Alla våra gäster är förstås välkomna att ladda sina elbilar hos oss oavsett bilmärke. Det spelar ingen roll om det är en Tesla, Kia, Volkswagen eller något annat bilmärke. Det kan som resenär löna sig att kolla upp om boendet man tänker boka har elbilsladdare. Sunt förnuft helt enkelt.

Detta är årets sista blogginlägg. Därför önskar jag alla gäster och läsare en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

 

Välkommen att boka Er vistelse i Tornvillan: www.harnasstugor.com

 

11 Dec 2021

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla