Hyra stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland. Boka Villa och stugor att hyra.

Hyr Gula Stugan

 

Boka Gula stugan hos Eckerö Linjen

GULA STUGAN är byggd 1967 för 2 + 2 personer och grundrenoverad år 2007. Stugan är 37 stor och ligger i Sålis i Hammarland. Stugan är omgiven av skog och närmaste granne är 50 meter bort. I Stugan finns vardagsrum, sovrum, kök och badrum med dusch och WC. Elvärme finns med flera element. Det finns öppen spis, elspis, kaffebryggare, mikro, kyl och frys, brödrost, radio, platt-TV och utegrill. Grillkol ingår ej i hyran. Rökfri stuga. 

Skogen framför gula stugan är gallrad för att ge mer utsikt än tidigare. 

Hund och husdjur är välkomna till detta stugboende. Avståndet till Eckerö linjens hamn är 25 kilometer, Mariehamn 25 kilometer och till allmän badstrand med sandstrand som ligger 2,5 kilometer bort i Bovik.

Det är även gångavstånd till den fantastiska utsikten vid Sålis batteriberg där ett utkikstorn finns.

Gula Stugan passar också för den som önskar ett boende på Åland för en lite längre tidsperiod. Då tänker vi från veckor till någon månad för till exempel praktik, studier eller arbete. Detta under våren till hösten. Fördelen med Gula Stugan är att den är vinterbonad samt läget, bara 25 kilometer från Mariehamn och 20 kilometer till Eckerölinjens färjhamn. Alla bekvämligheter förutom tvättmaskin finns i Gula Stugan.

Gula stugan på google maps!