Hyra stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland. Boka Villa och stugor att hyra.

Hyr Röda Stugan

Boka röda stugan hos Eckerö Linjen

RÖDA STUGAN ligger i Strömma i norra Hammarland i lugn och naturskön omgivning vid strand med västerläge. Här kan man promenera på betade strandängar med röda granitklippor. Bland hasselbuskar och gamla askar på lövängen kan du om våren njuta av vitsipppor, gullvivor och orkidéer. Detta är ”mulens marker” där hästar, kor och får betat sedan urminnes tider. Därav den rika floran och det rika fågellivet. Här kan man höra göken gala, spillkråkan trumma och tranan trumpeta i vårkvällen.

Öppet vecka 18–40. 4+1 pers; 42 . Rum, kök med varm och kallt vatten. 2 sovrum, utedass, separat vedeldad bastu med dusch. Elvärme och öppen spis finns i stugan. I köket finns elspis, kaffebryggare, mikro, kyl och frys. Platt-TV finns i vardagsrummet.

Roddbåt av metall, fiskrensbord vid båten, utegrill. Fiskekort säljes. Sjöutsikt, kor på bete. Rökfri stuga för allas trevnad. Husdjur är alltid välkomna.

Avstånd cirka: Mariehamn 31 kilometer, Eckerö Linjens hamn 26 kilometer, affär 12 kilometer. Närmaste granne är gröna stugan 150 meter bort. Till den långgrunda stranden är det 35 meter. Det finns en liten privat väg mellan stuga och strand.

 

Så här skrev en gäst i Röda Stugan 30 maj - 6 juni 2015:

"Havsörnar, fiskgjuse, skräntärnor och rödbenor med mera har trots vädret glatt oss. Och bastubad och en varm brasa har också suttit gott. Och TYSTNADEN! Ingen trafik, inget flygplansbuller, inga sopbilar som väckt oss klockan 6 på morgonen och inga borrljud från renoveringssugna grannar. Det är en lisa för själen att vara en vecka i Röda stugan."

 

Röda stugan på google maps!