Hyra stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland. Boka Villa och stugor att hyra.

Boka Gröna Stugan

 

GRÖNA STUGAN ligger i Strömma i norra Hammarland i lugn och naturskön omgivning vid strand med västerläge. Här kan man promenera på betade strandängar med röda granitklippor. Bland hasselbuskar och gamla askar på lövängen kan du om våren njuta av vitsippor, gullvivor och orkidéer. Detta är "mulens marker" där hästar, kor och får betat sedan urminnes tider. Därav den rika floran och det rika fågellivet. Här kan man höra göken gala, spillkråkan trumma och tranan trumpeta i vårkvällen.

Öppet vecka 18–40. 2+2 pers; 34 2 vån. Allrum med kokvrå med varmt och kallt vatten. Sovrum finns nere för två personer och sovloft finns uppe för 2 personer. Utedass med kalk finns. Separat vedeldad bastu med dusch. Ved ingår i hyran.

Elvärme och braskamin värmer stugan. Elspis och kaffebryggare, mikro, kyl och frys finns i köket. platt-TV finns för den som vill se på TV.

2 cyklar står bakom stugan. Fiskrensbord finns vid båten. Utegrill finns, men grillkol ingår ej i hyran. Fiskekort säljes. En helt underbar sjöutsikt gör en lugn i sinnet. Även skogsomgivning med kor på bete brukar uppskattas av våra gäster. Rökfri stuga, men man får röka utomhus. Husdjur är alltid välkomna.

Just att gröna stugan befinner sig på en naturtomt av grantit gör att ingen gräsmatta behöver klippas. Att tomten består av slät granit borde minska risken för fästingar. 

Avstånd cirka: Till Mariehamn är det 31 kilometer, Eckerö Linjens hamn 26 kilometer. Till affär 12 kilometer. Närmaste granne är röda stugan som finns cirka 150 meter bort. Till den långgrunda stranden är det 50 meter. Det finns en liten privat väg mellan stuga och strand.

BOKA hos Eckerölinjen

 

Gröna stugan på google maps!