Hyra stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland. Boka Villa och stugor att hyra.

Hyr Tornvillan

 

VILLA TORNVILLAN

Det rustika stockhuset TORNVILLAN med separat stockbastu ligger längst ut på udden Ässkär i Bovik i nordvästra Hammarland. Tornvillan är öppen året runt! Huset ligger ostört i bergs- och tallskogsomgivning med storslagen havsutsikt mot nordväst. Avståndet till stranden med röda klippor är cirka 60 meter. Egna strandlinjen är drygt 250 meter. Avstånd till närmaste granne är 220 meter och till livsmedelsaffären Hugo Andersson är det 12 kilometer.

Tornhuset eller Tornvillan som vi väljer att säga är byggt 2008 och är präglat av högt kvalitetstänkande. Gäster uppskattar den generösa takhöjden som ger fastigheten rymd. Inredning med hantverk av åländsk design som anknyter till Ålands historia, konst och kultur. Bostadsytan är 70 och bastukammaren 7 . Huset med plats för 6 personer har 2 dubbelrum samt bäddar för 2 personer i bastukammaren.

I det åttkantiga tornets övervåning finns ett utsikts- och sällskapsrum med sittplatser för 6 personer. I tornets nedre våning finns kök med matplats. Kyl och frys, microugn, ugn och keramikhäll, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare med eller utan pappersfilter. Samt att det finns vattenkokare om man vill koka te.

I vardagsrummet med soffgrupp finns TV med satellitkanaler samt radio med CD-spelare. Tulikivi täljstensspis kan värmas upp länge där man kan följa eldens lågor genom glasluckorna. Uppvärmning med el-element och golvvärme i hela huset. Klinkergolv finns i kök och hall.

Badrummet är utrustat med WC, dusch, tvättmaskin och torkställ. Terrass längs tornets östra, norra och västra sida med dörr direkt ut från köket. Stenlagd uteplats finns längs husets södra vägg där det är underbart att bara slappa en varm sommardag. Teak utemöblerna används flitigt utomhus. 

Bastun är vedeldad med fri tillgång till ved från boden på tomten. Separat duschrum finns i anslutning till bastun.

Vid stranden finns båt som ingår i hyran. Motor kan hyras för 90 € per vecka eller 30 € per dag. Fiskrensbord vid båten. Båten ligger på en ramp och vinschas upp och ner i vattnet. Fiskekort säljes digitalt. Slutstädning och sänglinne fås mot ersättning.

Hund och husdjur är också välkomna. Rökfri fastighet för allas trevnad. 

Trådlöst Internet med gratis Wi-Fi

Bytesdag vid veckouthyrning: Lördag

TORNVILLAN är öppen ÅRET RUNT!

 Boka Tornvillan hos Eckerö Linjen

 Boka Tornvillan på www.booking.com

 

Tornvillan på google maps