Hyr stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland, Towervilla and cottages for rent in Åland

Tornvillan

 

Det rustika stockhuset TORNVILLAN med separat stockbastu ligger längst ut på udden Ässkär i Bovik i nordvästra Hammarland. Huset ligger ostört i bergs- och tallskogsomgivning med storslagen havsutsikt mot nordväst. Avståndet till stranden med röda klippor är ca 60 m. Egen strandlinje drygt 250 m. Avstånd till närmaste granne är 200 m och till affär 12 km.

Huset är byggt 2008 och präglat av högt kvalitetstänkande. Inredning med hantverk av åländsk design som anknyter till Ålands historia, konst och kultur. Bostadsytan är 70 och bastukammaren 7 . Huset med plats för 6 personer har 2 dubbelrum samt bäddar för 2 personer i bastukammaren. I det åttkantiga tornets övervåning finns ett utsikts- och sällskapsrum med sittplatser för 6 personer. I tornets nedre våning finns kök med matplats. Kyl/frys, microugn, ugn och keramikhäll, diskmaskin, brödrost, kaffebryggare och vattenkokare. I vardagsrummet med soffgrupp finns platt-TV, med satellitkanaler samt radio med CD-spelare. Täljstensspis med glasluckor. Uppvärmning med el-element och golvvärme i hela huset. Klinkergolv i kök och hall. Badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torkställ. Terrass längs tornets östra, norra och västra sida med dörr direkt  ut från köket.  Stenlagd uteplats längs husets södra vägg. Teak-utemöbler.

Bastun är vedeldad med fri tillgång till ved i boden på gården. Separat duschrum i anslutning till bastun.

Vid stranden finns båt som ingår i hyran. Motor kan hyras för 90 € per vecka eller 30 € per dag. Fiskrensbord vid båten. Fiskekort säljes. Slutstädning och sänglinne fås mot ersättning.

Husdjur är också välkomna. Rökfri fastighet.

Trådlöst Internet med gratis Wi-Fi

Bytesdag vid veckouthyrning: Lördag

TORNVILLAN är öppen ÅRET RUNT!

 Boka Tornvillan hos Eckerö Linjen

 Boka Tornvillan på www.booking.com

 

Tornvillan på google maps

 

 

 

Deutsch

Suomi

 

[javascript protected email address]

 

http://www.booking.com/tornvilla