Hyra stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr stuga på Åland. Boka Villa och stugor att hyra.

Om oss

Vilka är vi? 

Harnäs Stugor och Tornvilla har lång erfarenhet av att erbjuda boende. Vi har hyrt ut stugor och välkomnat gäster sen starten på 1970 talet. Vi har med årens lopp lärt oss vad Ni gäster efterfrågar. Det är tack vare Er gäster som vi blir bättre på det vi gör. Vi ser alltid till att vara nåbara för våra gäster vilket uppskattas mycket. Vi drivs av att göra vistelsen så problemfri som möjligt för Er. Ni som gäster skall kunna koppla av och njuta av boendet. Vi ger även gärna tips på vad man kan se och uppleva på Åland.

Vi är även måna om att försöka sköta om verksamheten så pass hållbart och miljövänligt som det bara går. Detta gör vi bland annat genom att minimera användandet av plast. Sopsorteringskärl finns hos alla våra uthyrningsobjekt. 

 

Vad gäller hos oss när man hyr stuga? 

Hos oss är alla välkomna. Både gamla och nya gäster hittar till oss varje år. 

Hos oss ingår ved, vatten och el i priserna. Alla våra fastigheter är rökfria inomhus. Bilväg finns hela vägen fram till våra stugor.

Tillgång till roddbåtar finns vid flera av våra objekt. Man får ta med egen båtmotor om man vill. Tillgång till båtmotor finns endast vid Tornvillan. Bensin till båtmotorer bekostar man själv. Bensindunkar finns hos oss. 

Fiskekort finns att köpa digitalt

Slutstädning finns att köpa om man vill eller så väljer man att städa själv. Städmaterial har vi färdigt i uthyrningsobjekten. Slutstädning kostar 100 € för Tornvillan och i övriga objekten 75 €. Sänglinne och handdukar får man hyra till en ersättning om 10 € per person. 

Hos oss är även husdjur välkomna. Vi har många nöjda gäster som tar med sig hundar och katter. 

 

Vad ska man tänka på när man ska hyra stuga?

Kom ihåg att boka i god tid om Ni jättegärna vill vara säkra på att få det boende Ni vill hyra. Vill man avboka bör man göra det i så god tid som möjligt.

Prislistan ändras ofta då vi liksom hela branschen jobbar med många olika prisnivåer. Högsäsongsveckor är alltid dyrare än lågsäsong. Det kan bli billigare att hyra direkt via oss istället för att gå via någon online travel agent! Kontakta oss i god tid för att boka boende på Åland.

Vi är medlemmar i Visit Åland sen många år tillbaka. 

Harnäs Stugor och Tornvilla hälsar Er välkomna!

 

Läs gärna vår blogg!

 

 

https://www.instagram.com/tornvilla_house/

 

https://www.facebook.com/harnasstugor