Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Boka Gröna Stugan

GRÖNA STUGAN ligger i Strömma i norra Hammarland i lugn och naturskön omgivning vid strand med västerläge. Här kan man promenera på betade strandängar med röda granitklippor. Bland hasselbuskar och gamla askar på lövängen kan du om våren njuta av vitsippor, gullvivor och orkidéer. Detta är "mulens marker" där hästar, kor och får betat sedan urminnes tider. Därav den rika floran och det rika fågellivet. Här kan man höra göken gala, spillkråkan trumma och tranan trumpeta i vårkvällen.

Gröna stugan är öppen från slutet av april till mitten av oktober. Stugan är gjord för 2 plus 2 personer och är 34 kvadratmeter stor i 2 våningar. Allrum med kök med varmt och kallt vatten. Sovrum finns nere för två personer och sovloft finns uppe för 2 personer. Utedass med kalk finns. Separat vedeldad bastu med dusch. Ved ingår i hyran. Bastuns ugn är bytt mot en ny 2021. 

Elvärme och braskamin värmer stugan. Elspis och kaffebryggare, mikro, kyl och frys finns i köket. Platt-TV finns för den som vill se på TV.

Två cyklar står bakom stugan. Fiskrensbord finns vid båten. Utegrill finns, men grillkol ingår ej i hyran. Fiskekort säljes. En helt underbar sjöutsikt gör en lugn i sinnet. Även skogsomgivning med kor på bete brukar uppskattas av våra gäster. Rökfri stuga, men man får röka utomhus. Husdjur är alltid välkomna.

Just att gröna stugan befinner sig på en naturtomt av grantit gör att ingen gräsmatta behöver klippas. Att tomten till stor del består av slät granit gör det lätt att röra sig på tomten.  

Avstånd cirka: Till Mariehamn är det 31 kilometer, Eckerö Linjens hamn 26 kilometer. Till affär 12 kilometer. Närmaste granne är röda stugan som finns cirka 150 meter bort. Till den långgrunda stranden är det 50 meter. Det finns en liten privat väg mellan stuga och strand.

Gröna stugan på google maps!

 

 

 

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla