Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Åland trendigt

Åland har blivit trendigt. Vi ser att unga par som tidigare kanske åkte till franska rivieran nu åker och besöker Åland. Detta är kul och givetvis är alla välkomna oavsett ålder. Åland som har haft en lite slumrande tillvaro under pandemin har fått ett lyft efter pandemin. 

Många gillar att åka på weekend resor. Känslan att få komma bort och få uppleva någonting nytt har vi nog alla längtat efter och fått uppleva. Det är bra för ens psykiska välmående att få komma bort helt enkelt. Bara sjunka ner i en fåtölj eller soffa och dricka sitt kaffe i en stuga eller villa man hyr. Det är livskvalitet att bara vara och kunna se ut över havet. 

Åland kan vara ett bra ställe för weekend resor. Finns många fina boenden, restauranger med mera att upptäcka på Åland. God mat och dryck förgyller tillvaron. Sen är det skönt att slippa alla måsten som man kan ha hemma. Tidningen Vagabond har en fin artikel med 11 anledningar till att besöka Åland.

Flyget är förutom färjona ett viktigt sätt att ta sig till Åland. Här är länk till flygplatsen i Mariehamn. Dessutom går Finnlines nya fartyg ms Finnsirius och ms Finncanopus via Åland. 

Det är många som åker till Åland för just bara ett veckoslut eller ett förlängt veckoslut. Allt det där beror ju ofta lite på tycke och smak. Eller på hur mycket man har att göra på annan ort eller hemma. Åland är lagom stort och ligger lagom långt borta om man bor i Finland, Sverige eller Estland. Åland är ett paradis som vi älskar. Hör gärna av Er vad Ni skulle vilja uppleva under en vistelse på Åland! Läs gärna lite fakta om Åland.

Som vanligt vill jag slå ett slag för mina egna fastigheter som jag hyr ut. Välkomna till www.harnasstugor.com

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

14 Oct 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla