Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Vuokramökki Ahvenanmaa

Tower Villa

Ahvenanmaa mökkiely 2022 ja 2023.

Varata Towervilla Booking.com 

Mökit Ahvenanmaa | Rustiikkiin Tornvillan-tornihuvilaan kuuluu erillinen hirsisauna, joka sijaitsee Ässkärin niemen kärjessä Bovikissa, Hammarlandin pohjoisosassa.

Huvila sijaitsee rauhallisessa kallio- ja mäntymetsämaastossa ja tarjoaa upean merinäköalan luoteeseen. Etäisyys punakallioiselle rannalle on noin 60 m. Omaa rantaviivaa on yli 250 m. Etäisyys lähimpään naapuriin on 240 m ja kauppaan 12 km.

Vuonna 2008 valmistuneessa huvilassa korkea laatu on etusijalla. Sisustuksessa on käytetty ahvenanmaalaista designia ja käsityötä, jossa ilmentyy Ahvenanmaan historia, taide ja kulttuuri. Asuinpinta-ala on 70 neliömetri ja saunakamarin koko on 7 neliömetri. 6 hengen huvilassa on 2 kahden hengen huonetta ja saunakammarissa on makuutilat 2 hengelle. Kahdeksankulmaisen tornin yläkerrassa on näköala- ja seurusteluhuone, jossa on istumatilat 6 hengelle.

Tornvillanilla on sähköautolaturi ja Wi-Fi.

Tornin alakerroksessa on keittiö ja ruokailutila, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, uuni ja keramiikkaliesi, astianpesukone, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja TV, josta näkyy myös saksalaiset kanavat, sekä radio. Vuolukivitakka, jossa lasi-ikkunat. Sähköpatterit ja lattialämmitys koko huvilassa. Laattalattia keittiössä ja eteisessä. Kylpyhuone, jossa WC, suihku ja pesukone. Puuterassit tornin itä-, pohjois- ja länsipuolella, uloskäynti suoraan keittiöstä. Kivilaatoitettu ulkoterassi talon eteläpuolella. Tiikkiset ulkokalusteet.

Puulämmitteinen sauna, polttopuita voi noutaa vapaasti ulkovajasta. Saunan yhteydessä erillinen suihkuhuone.

Rannalla on vene, joka sisältyy vuokraan. Perämoottorin voi vuokrata lisämaksusta. Myytävänä kalastuskortteja. Loppusiivous ja vuodevaatteet lisämaksusta.

Lemmikkieläimet tervetulleita.

Riitu sanoo: 

"Upea, rauhallinen paikka! Hienot näköalat, auringonlaskun aikaan erityisesti. Ystävällinen vastaanotto, yhteydenpito tarvittaessa helppoa. Kierrätys toimii. Matkailumme ei, jätteiden osalta, kuormia luontoa, kun kaikki syntyvät jätteet kierrätetään. Pienistä puutteista huolimatta, suosittelen!"

Tower villa is open all around the year. Read more about Harnäs Stugor and Tower Villa in English.

Towervilla in Google maps!

Page updated 26 of September 2022.

 

 

Linkedin Youtube Twitter Instagram Facebook

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla