Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Suomi

Vuokramökki Ahvenanmaa

 

Ahvenanmaa asunnot ja mökkiely majoitusVaraa vuokramökki Avenanmaalta. Ahvenanmaa majoitus, varaamökki ja loma asunnot. 

Lyhyiden välimatkojen ansiosta ehdit kokea paljon jo parissa päivässä. Ahvenanmaan mökkiloma ja Tornihuvila. Meidän kauttamme voitte vuokrata mökin Ahvenanmaan maaseudulla, Ahvenanmaan pääsaarella. Vapaita mökkejä ovat vielä keltainen mökki (gula stugan) sekä punainen mökki (röda stugan) ja vihreä mökki (gröna stugan). Sekä punainen että vihreä mökki ovat molemmat rannalla ilta-auringon puolella. Keltainen mökki edullisella hintatasolla sopii hyvin, jos haluatte tutustua Ahvenanmaahan.

Ottakaa yhteyttä suoraan meihin: [email protected] tai +3584575244267. Meidän mökkimme ovat Länsi-Ahvenanmaalla, noin 25 kilometriä Maarianhaminasta.

Mökit Ahvenanmaa | Rustiikkiin Tornvillan-tornihuvilaan kuuluu erillinen hirsisauna, joka sijaitsee Ässkärin niemen kärjessä Bovikissa, Hammarlandin pohjoisosassa. Varata Towervilla Booking.com 

Huvila sijaitsee rauhallisessa kallio- ja mäntymetsämaastossa ja tarjoaa upean merinäköalan luoteeseen. Etäisyys punakallioiselle rannalle on noin 60 metri. Omaa rantaviivaa on yli 250 metri. Etäisyys lähimpään naapuriin on 240 metri ja kauppaan 12 kilometriä.

Vuonna 2008 valmistuneessa huvilassa korkea laatu on etusijalla. Sisustuksessa on käytetty ahvenanmaalaista designia ja käsityötä, jossa ilmentyy Ahvenanmaan historia, taide ja kulttuuri. Asuinpinta-ala on 70 neliömetri ja saunakamarin koko on 7 neliömetri. 6 hengen huvilassa on 2 kahden hengen huonetta ja saunakammarissa on makuutilat 2 hengelle. Kahdeksankulmaisen tornin yläkerrassa on näköala- ja seurusteluhuone, jossa on istumatilat 6 hengelle. Tornihuvila on ainutlaatuinen premium-majoitus.

Tornvillanilla on sähköautolaturi ja Wi-Fi.

Tornin alakerroksessa on keittiö ja ruokailutila, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, uuni ja keramiikkaliesi, astianpesukone, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja TV, josta näkyy myös saksalaiset kanavat, sekä radio. Vuolukivitakka, jossa lasi-ikkunat. Sähköpatterit ja lattialämmitys koko huvilassa. Laattalattia keittiössä ja eteisessä. Kylpyhuone, jossa WC, suihku ja pesukone. Puuterassit tornin itä-, pohjois- ja länsipuolella, uloskäynti suoraan keittiöstä. Kivilaatoitettu ulkoterassi talon eteläpuolella. Tiikkiset ulkokalusteet.

Puulämmitteinen sauna, uusi saunauuni 2022, polttopuita voi noutaa vapaasti ulkovajasta. Saunan yhteydessä erillinen suihkuhuone.

Rannalla on vene, joka sisältyy vuokraan. Perämoottorin voi vuokrata lisämaksusta. Myytävänä kalastuskortteja. Loppusiivous ja vuodevaatteet lisämaksusta.

Lemmikkieläimet tervetulleita. 

Riitu sanoo: 

"Upea, rauhallinen paikka! Hienot näköalat, auringonlaskun aikaan erityisesti. Ystävällinen vastaanotto, yhteydenpito tarvittaessa helppoa. Kierrätys toimii. Matkailumme ei, jätteiden osalta, kuormia luontoa, kun kaikki syntyvät jätteet kierrätetään. Pienistä puutteista huolimatta, suosittelen!"

Tower villa is open all around the year. Read more about Harnäs Stugor and Tower Villa in English.

Towervilla in Google maps!

Nettisivut päivitetty 1.7.2024.

 

 

Linkedin Youtube Twitter Instagram Facebook

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla