Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Om oss

Vilka är vi? 

Harnäs Stugor och Tornvilla har lång erfarenhet av att erbjuda boende. Vi har hyrt ut stugor och välkomnat gäster sen flera år tillbaka. Vi har med årens lopp lärt oss vad Ni gäster efterfrågar. Det är tack vare Er gäster som vi blir bättre på det vi gör. Vi ser alltid till att vara nåbara för våra gäster vilket uppskattas mycket. Vi drivs av att göra vistelsen så bra som möjligt för Er. Ni som gäster skall kunna koppla av och njuta av boendet. Vi ger även gärna tips på vad man kan se och uppleva på Åland. Vi är medlemmar i Visit Åland sen många år tillbaka. 

Vad gäller hos oss när man hyr stuga? 

Hos oss ingår ved, vatten och el i priserna. Alla våra fastigheter är rökfria inomhus. Bilväg finns hela vägen fram till våra stugor.

Tillgång till roddbåtar finns vid flera av våra objekt. Man får ta med egen båtmotor om man vill. Tillgång till båtmotor finns endast vid Tornvillan. Bensin till båtmotorer bekostar man själv. 

Vi är även måna om att försöka sköta om verksamheten så pass hållbart och miljövänligt som det bara går. Detta gör vi bland annat genom att minimera användandet av plast. Sopsorteringskärl finns hos alla våra uthyrningsobjekt. Tornvillan drivs bland annat av miljövänliga solceller.

Slutstädning finns att köpa om man vill eller så väljer man att städa själv. Städmaterial har vi färdigt i uthyrningsobjekten. Slutstädning kostar 100 €. Sänglinne och handdukar får man hyra till en ersättning om 15 € per person. 

Hos oss är även husdjur välkomna. Vi har många nöjda gäster som tar med sig hundar och katter. Hos oss är alla välkomna. Både gamla och nya gäster hittar till oss varje år.  

Vad ska man tänka på när man ska boka stuga?

Kom ihåg att boka i god tid om Ni jättegärna vill vara säkra på att få det boende Ni vill hyra. Vill man avboka bör man göra det i så god tid som möjligt.

Priserna ändras ofta då vi liksom hela branschen jobbar med många olika prisnivåer. Högsäsongsveckor är alltid dyrare än mellansäsong. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att fråga om våra semesterstugor och för att boka! Kontakta oss i god tid för att boka stuga på Åland. 

De boenden vi erbjuder passar också bra för besökare av Skördefesten på Åland och hundutställningen Åland Dog Show, som båda årligen hålls i september. 

Harnäs Stugor och Tornvilla hälsar Er välkomna!

 

Läs gärna vår blogg!

Youtube Twitter Instagram Facebook

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla