Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Om oss

Vilka är vi på Harnäs stugor och Tornvilla? 

Harnäs Stugor och Tornvilla har lång erfarenhet av att erbjuda boende. Vi har som hyrt ut stugor och välkomnat gäster sen flera år tillbaka. Vi har med årens lopp lärt oss vad Ni gäster efterfrågar. Det är tack vare Er gäster som vi blir bättre på det vi gör. Vi ser alltid till att vara nåbara för våra gäster vilket uppskattas mycket. Vi drivs av att göra vistelsen så bra som möjligt för Er. Ni som gäster skall kunna koppla av och njuta av boendet. Våra uthyrningsobjekt tilltalar gäster som vill ha lugn och ro. Vi ger även gärna tips på vad man kan se och uppleva på Åland. Vi är medlemmar i Visit Åland sen många år tillbaka. 

Vad gäller hos oss när man hyr stuga? 

Hos oss ingår el, ved och vatten i priserna. Alla våra fastigheter har kommunalt vatten och kranvattnet går därmed att dricka. Alla våra fastigheter är rökfria inomhus. Bilväg finns hela vägen fram till våra stugor och tornvilla

Tillgång till roddbåtar finns vid flera av våra objekt. Man får ta med egen båt och båtmotor om man vill. Tillgång till båtmotor finns endast vid Tornvillan. Bensin till båtmotorer bekostar man själv. 

Vi är även måna om att försöka sköta om verksamheten så pass hållbart och miljövänligt som det bara går. Detta gör vi bland annat genom att minimera användandet av plast. Sopsorteringskärl finns hos alla våra uthyrningsobjekt. Tornvillan drivs bland annat av miljövänliga solceller.

Slutstädning finns att köpa om man vill eller så väljer man att städa själv. Städmaterial har vi färdigt i uthyrningsobjekten. Slutstädning kostar 100 €. Sänglinne och handdukar får man hyra till en ersättning om 15 € per person. Se vår prislista för mer information om hyror.

Hos oss är även husdjur välkomna. Vi har många nöjda gäster som tar med sig hundar och katter. Hos oss är alla välkomna. Både tidigare och nya gäster hittar till oss varje år.  

Vad ska man tänka på när man ska boka stuga?

Kom ihåg att boka i god tid om Ni jättegärna vill vara säkra på att få det boende Ni vill hyra. Priserna ändras ofta då vi liksom hela branschen jobbar med många olika prisnivåer. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att fråga om våra semesterstugor och för att boka. Kontakta oss i god tid för att boka stuga på Åland!

De boenden vi erbjuder passar också bra för besökare av Skördefesten på Åland och hundutställningen Åland Dog Show, som båda årligen hålls i september. 

Harnäs Stugor och Tornvilla hälsar Er välkomna!

 

Följ oss på Pinterest och läs gärna vår blogg

Youtube Twitter Instagram Facebook

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla