Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Hyr Gula Stugan

GULA STUGAN är byggd för 2 plus 2 personer och grundrenoverad år 2007. Stugan är 37 kvadratmeter stor och ligger i Sålis i Hammarland. Stugan är omgiven av skog och närmaste granne är 50 meter bort. I Stugan finns vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med plats för två personer, kök och badrum med dusch och WC. Elvärme finns med flera element. Det finns öppen spis, elspis, kaffebryggare, mikro, kyl och frys, brödrost, radio, platt-TV och utegrill. Grillkol ingår ej i hyran. Stugan är rökfri för allas trevnad. 

Hund och husdjur är välkomna till detta stugboende. Avståndet till Eckerö linjens hamn är 20 kilometer, Mariehamn 25 kilometer och till allmän badstrand med sandstrand som ligger 2,5 kilometer bort i Bovik. Det är även gångavstånd till den fantastiska utsikten vid Sålis batteriberg där ett utkikstorn finns. 

Gula Stugan passar också för den som önskar ett boende på Åland för en lite längre tidsperiod. Då tänker vi från veckor till någon månad för till exempel praktik, studier eller arbete. Detta under våren till hösten. Fördelen med Gula Stugan är att den är vinterbonad samt att alla bekvämligheter förutom tvättmaskin finns i gula stugan. Skogen framför gula stugan är gallrad för att ge mer utsikt. Gula stugan är underskattad och många gäster tycker att gula stugan var bättre än de trodde.

Gäst sommaren 2022: "Väldigt prisvärt, lugnt och avskilt boende. Mycket trevligt bemötande av stugvärden som kom och mötte upp eftersom han gärna ville träffa sina hyresgäster och som tyckte att det var viktigt att vi fick träffa honom. Han tog sig tid en lång stund och berättade lite om sig själv och vad som fanns att se runt omkring. Han ville även ha lite tips på om det fanns något som vi tyckte kunde förbättras. Vi lade en lapp på bordet med lite tips, och vi fick omgående svar per mail att han tackade för det. Med andra ord, en stugvärd som bryr sig."

Tomas, gäst sommaren 2023: "Gula stugan har en känsla av att vara som en lägenhet på ett bra sätt."

Gula stugan på google maps!

 

 

 

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla