Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Hyr Tornvillan

VILLA TORNVILLAN

Det rustika stockhuset TORNVILLAN med separat stockbastu ligger längst ut på udden Ässkär i Bovik i nordvästra Hammarland. Tornvillan är öppen året runt! Huset ligger ostört i bergs- och tallskogsomgivning med storslagen havsutsikt mot nordväst. Avståndet till stranden med röda klippor är cirka 60 meter. Egna strandlinjen är drygt 250 meter. Avstånd till närmaste granne är 220 meter.

Tornhuset eller Tornvillan som vi väljer att säga är präglat av högt kvalitetstänkande. Gäster uppskattar den generösa takhöjden som ger fastigheten rymd. Bostadsytan är 70 kvadratmeter och bastukammaren 7 kvadratmeter. Huset med plats för 6 personer har 2 dubbelrum samt bäddar för 2 personer i bastukammaren.

I det åttkantiga tornets övervåning finns ett utsiktsrum och sällskapsrum med sittplatser för 6 personer. I tornets nedre våning finns kök med matplats. Kyl och frys, microugn, ugn och keramikhäll, brödrost, kaffebryggare med eller utan pappersfilter. Samt att det finns vattenkokare om man vill koka te. Diskmaskinen är ny från december år 2022.

I vardagsrummet med soffgrupp finns TV med satellitkanaler samt radio med CD-spelare. Tulikivi täljstensspis kan värmas upp länge där man kan följa eldens lågor genom glasluckorna. Uppvärmning med el-element och golvvärme i hela huset. Klinkergolv finns i kök och hall. Tornvillan drivs bland annat av miljövänliga solceller. Laddstation för elbilar finns. 

Badrummet är utrustat med toalett med soft close lock, dusch, tvättmaskin och torkställ. Terrass finns längs tornets östra, norra och västra sida med dörr direkt ut från köket. Stenlagd uteplats finns längs husets södra vägg där det är underbart att bara slappa en varm sommardag. Teak utemöblerna används flitigt utomhus. 

Bastun är vedeldad med tillgång till ved från boden på tomten. Separat duschrum finns i anslutning till bastun. Bastuns ugn är bytt till en helt ny från december år 2022.

Vid stranden finns båt som ingår i hyran. Motor kan hyras för 110 € per vecka eller 40 € per dag. Fiskrensbord vid båten. Båten ligger på en ramp och vinschas upp och ner i vattnet. Fiskekort säljes digitalt. Slutstädning och sänglinne fås mot ersättning.

Är Ni ett företag som vill ha möte i en rogivande miljö är Tornvillan perfekt. Hör av Er till oss för att boka Tornvillan för företagsmöten och andra events. Tornvillan förknippas också med firandet av födelsedagar, bröllopsdagar samt annat som är värt att fira.

Tudor från Sverige: "Med fantastiskt läge längst ute på en udde med grym havsutsikt så är fina Tornvillan oslagbar om man vill ha en nära naturen känsla med lugn och ro!"

Ulrika från Sverige: ”Mycket trevligt och bekvämt boende på en helt fantastisk tomt vid havet! Vi uppskattade verkligen lugnet och tystnaden. Vi sov som stockar om nätterna och kunde stressa av och njuta av ledigheten. Vår trevliga värd fixade till och med en julgran åt oss! Hit kommer vi gärna igen.”

Towervilla at google maps!

 

Trådlöst Internet med gratis Wi-Fi

Hund och husdjur är också välkomna. Rökfri fastighet är för allas trevnad. 

TORNVILLAN är öppen ÅRET RUNT!

 Boka Tornvillan på www.booking.com

 

Tornvillan på google maps

Tornvillan på tripadvisor

 

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla