Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

aurora, revontulet tai napavalot Ahvenanmaalla

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se sopii siihen, mitä ihmiset yleensä kutsuvat valoilmiöksi aurora borealisiksi. Viime vuosina olen itse sanonut vain revontulia. Tiedän revontuliasta vain sen, mitä luin wikipediasta. Erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen. Nämä luomukset valoilmiöiksi, jotka loivat niin paljon kansanperinnettä.


Revontulien värit ovat yleensä violetti, sininen, kiukaanpunainen ja kelta-vihreä, jotka luovat upean näkemisen arvoisen tunnelman. Geomagneettiset myrskyt, ionit ja vastaavat ovat minun ymmärrykseni ulkopuolella, mutta on mukavaa, että on niitä, jotka voivat ja tietävät aiheesta enemmän kuin minä. Nykyään on olemassa aurora-sovelluksia, jotka auttavat.

Tornihuvilassa on torni, jossa on täydellinen istua ja vakoilla mahdollisesti esiintyviä valoilmiöitä. Aurora tai aurora borealis tavataan yleensä keväällä ja ehkä myös syksyllä.
Olet aina tervetullut Ahvenanmaalle vakoilemaan erilaisia ​​luonnon luomia ilmiöitä. Lämpimästi tervetuloa myös ympäri vuoden avoinna olevaan Tornvillaniin.

www.harnasstugor.com/suomi

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

12 Oct 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla