Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Curling på Åland

Har nu prövat curling på Åland. Det finns en hall i Eckerö där man kan spela curling. Det var fantastiskt roligt. Curling är inte lätt. Det gäller att ha balans och att ha rätt hastighet på stenen. Man tar lätt i för mycket. Curling är ett perfekt event för företag, familjer, kompisgäng och andra grupper som vill pröva på. 

Det sägs att Åland har den bästa hallen för curling i hela Finland. Servicen och bemötandet är kanonbra. Man fick låna skor, hjälm, handskar och borste. Först kan man tycka att det är lite kallt i hallen, men man blir snabbt varm i kläderna. Man fick börja med att gå ut på isen och känna med fötterna. Det fanns mycket förväntan i luften och det var bara glada miner. Tävlingsnerven finns där också för de som vill tävla. Det gick ganska snabbt att förstå sig på reglerna i curling. Att curling är en olympisk sport höjer intresset och statusen för curling skulle jag tro. Curling är en idrott man kan utöva rätt högt upp i ålder. Det går också utmärkt att ha mixade lag med både kvinnor och män. Curling är i mitt tycke en social sport. 

Att tänka på är att curlinghallen främst vad det verkar har öppet från hösten till tidig vår. Det är överlag viktigt att pröva på nya idrotter man aldrig tidigare prövat på. Man växer som människa och mår därmed bättre. Jag vill absolut pröva på curling igen. 

Jag har skrivit om flera idrotter tidigare här i bloggen som man kan utvöva här på Åland. Kom ihåg att ha kul. Säg till om ni vill att jag skriver om fler idrotter och andra sysselsättningar. 

 

Boende hittar Ni som vanligt på www.harnasstugor.com/tornvillan

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

 

25 Jan 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla