Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Discgolf Ahvenanmaalla

Me Ahvenanmaalla olemme iloisia ja ylpeitä investoinnista kaikkiin uusiin frisbeegolf-kentille.

Vai pitäisikö lajia kutsua frisbeegolfiksi? Mikä on oikea nimi? Rakkaalla lapsella on yleensä monta nimeä. Näemme jo nyt, että discgolf ja muut urheilulajit houkuttelevat vierailijoita Ahvenanmaalle. Luonnossa oleminen on terveellistä ja miellyttävää toimintaa.

Turussa ja Helsingissä on monia frisbeegolf-kenttiä, mutta nyt ehkä Ahvenanmaa on hieman terävämpi? Kursseja on tarjolla niin puistoympäristöissä kuin vuoristoisemmissakin ympäristöissä. Emme vielä tiedä, mitkä kurssit ovat parhaita. Tule Ahvenanmaalle ja kokeile!

Se on selvästi sosiaalinen urheilulaji ja vapaa-ajan harrastus, jossa ei tarvitse paljoa varusteita. Mutta iloinen mieliala voi auttaa harjoittajaa matkan varrella aivan kuten useimmissa muissa urheilulajeissa.

Viimeisin tiedossamme on, että tällä hetkellä Hammarlandiin rakennetaan upouusi frisbeegolfkenttä nyt keväällä 2024. Kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka rakentavat ja varmistavat, että tämä levygolf-juttu toimii. Hammarlandin kursseja on hauska kokeilla. Julkaisee linkin Hammarlandin kursseille osoitteessa udisc.com, kun se on valmis. 18-reikäisen radan kartta löytyy alla olevasta kuvasta.

Discgolfia pelaavat löytävät aina tiensä karttapalveluiden ja sovellusten ansiosta. Vieraamme ovat aina löytäneet tiensä. Ensimmäistä kertaa uudessa paikassa voi olla vaikea löytää. Olemme olleet Google Mapsissa pitkään. Vuokrakohteemme on merkitty myös Applen karttoihin. On tärkeää työskennellä tekniikan kanssa eikä teknologiaa vastaan.

Teemme tämän karttapalveluilla tarjotaksemme hyvää palvelua käyttäjillemme riippumatta siitä, mitä puhelinta tai karttaa he käyttävät. Kiitos näistä palveluista. Se auttaa sekä yrityksiä että kuluttajia yksinkertaistamaan arkea ja matkustamista.

Sen pitäisi olla sujuvaa ja helppoa liikkua, ja olen kiitollinen, että meillä on hyvät tiet Ahvenanmaalla. Kun olet Ahvenanmaalla, ehkä ensimmäistä kertaa, pidät siitä, minne olet menossa! Ahvenanmaalla on yli 900 kilometriä maaseututeitä tutkittavaa. Lisäksi, kuten jo tiedät, tarjolla on useita discgolf-ratoja. Ota yhteyttä varataksesi majoituksen.

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut vieraaksi mökeillemme! Tervetuloa Ahvenanmaalle kaikki frisbeegolfin harrastajat!

www.harnasstugor.com 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

6 Apr 2024

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla