Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Discgolfen på Åland

Vi på Åland är glada och stolta över satsningen på alla helt nybyggda banor för discgolf

Eller bör man kalla sporten för frisbeegolf? Vad är det rätta namnet riktigt? Kärt barn brukar ha många namn. Vi ser redan nu att discgolf och annan idrott lockar besökare till Åland. Det är en sund och trevlig sysselsättning att vara ute i naturen. 

Det finns ju många banor för discgolf i Åbo och Helsingfors, men nu är kanske Åland strået vassare? Banor finns såväl i parkmiljö som i mer bergsaktig miljö. Vi vet inte riktigt ännu vilka banor som är bäst. Kom till Åland och prova! 

Det är helt klart en social sport och ett fritidsnöje där man inte behöver så mycket utrustning. Men ett glatt humör kan hjälpa en utövare på vägen precis som i de flesta andra sporter. 

Det senaste vi vet är att det för tillfället byggs en helt ny discgolfbana i Hammarland nu under våren 2024. Tack till alla frivilliga som bygger och fixar att detta med discgolfen ska fungera. Banorna i Hammarland ska bli roliga att prova på. Lägger upp en länk till banorna i Hammarland på udisc.com när det finns klart. Karta för 18 håls banan finns nedanför på bilden. 

/discgolfenhammarland.jpg

De som spelar discgolf hittar alltid fram tack vare karttjänster och appar. Våra gäster har alltid hittat fram. Det kan ju vara svårt att hitta första gången man är på en ny plats. Vi finns sedan länge på google maps. Våra uthyrningsobjekt finns markerade även på Apple maps. Det gäller att jobba med tekniken istället för mot tekniken. 

Detta med karttjänsterna gör vi för att ge god service åt våra användare oavsett vilken telefon eller karta man använder. Tack för att dessa tjänster finns. Det hjälper både företag och konsumenter att förenkla vardagen och resandet.

Det ska vara smidigt och lätt att ta sig runt och jag är tacksam att vi har bra vägar på Åland. När du väl är på Åland kanske för första gången kommer du gilla vart du är på väg! Det finns över 900 kilometer landsväg på Åland att utforska. Dessutom finns det som Ni redan vet en hel del discgolfbanor att utforska. Kontakta gärna oss för att boka boende. 

Vi tar gärna emot Er som gäster i våra stugor! Välkomna till Åland alla utövare av discgolf!

www.harnasstugor.com 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

8 Dec 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla