Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Golf Ahvenanmaalla

Olen nyt päättänyt blogata hieman Ahvenanmaan golfista. Vielä syyskuun 2022 alussa Ahvenanmaalla järjestettiin naisten European Tour -kilpailu. LET-kiertue pelattiin Kastelholmassa ja ranskalainen nainen voitti kilpailun. Suuret onnittelut hänelle!

Ymmärtääkseni radat ja tilat saivat kilpailijoilta paljon kiitosta. Heidän pitäisi tietää hyvin, että he ovat pelanneet monilla eri golfkentillä. Katsoin naisten pelaavan yksin ja he ovat todella keskittyneet tehtäväänsä saada pallo pyörimään kupissa. Jokainen aivohalvaus on tärkeä. Vihreät näyttivät erittäin hyvältä, mikä antaa hyvän kunnon myös tärkeään lähipeliin.

Kastelholman lisäksi kursseja on myös Eckerössä Länsi-Ahvenanmaalla. Ahvenanmaan golfissa on optimismia ja uskoa tulevaisuuteen. Kun kilpailu lähetettiin televisiossa, Ahvenanmaa ja golfkentät saivat sielläkin erittäin hyvää julkisuutta. Lisäksi täällä Ahvenanmaalla oli paljon kirjoitettuja artikkeleita golfista. Siksi toivomme ja uskomme, että monet ihmiset avaavat silmänsä näkemään, mitä Ahvenanmaalla on tarjottavanaan golfin maailmassa.

Pelkästään kaikki ympäröivät palvelut majoitukseen, ravintoloihin ja kuljetuksiin on asia, joka on jo houkutellut tänne kenttien lisäksi monia golfaajia. Etkö ole käynyt Ahvenanmaalla ja pelannut golfia. Kyllä, sinun pitäisi katsoa tarkemmin mitä täällä on.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen pelataksesi golfia Ahvenanmaan kentillä. Jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi, olit sitten aloittelija tai kokenut laji. Täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Majoituspaikan löydät osoitteesta: www.harnasstugor.com

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

26 Sep 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla