Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

golf på Åland

Jag har nu valt att blogga lite om golfen på Åland. Så sent som i början av september 2022 anordnades en europatour tävling för damer på Åland. LET touren spelades i Kastelholm och en fransyska vann tävlingen. Stort grattis till henne! 

Som jag uppfattar det fick banorna och anläggningen mycket beröm av de tävlande. De borde veta bra som spelat på många olika golfbanor. Jag var själv och tittade på när damerna spelade och de är verkligen fokuserade på sin uppgift att få bollen att rulla i koppen. Varje slag därute räknas. Greenerna såg mycket bra ut vilket ger en bra förutsättning även för det viktiga närspelet.

Banor finns förutom i Kastelholm även i Eckerö på västra Åland. Det råder optimism och framtidstro inom golfen på Åland. Då tävlingen sändes på tv så fick Åland och golfbanorna mycket fin publicitet även där. Till det kom en hel del skrivna artiklar om golfen här på Åland. Därför hoppas och tror vi att många kommer att få upp ögonen för vad Åland har att erbjuda inom golfens värld. 

Just all kringservice med boende, restauranger och transporter är någonting som redan lockat många golfare hit utöver banorna. Har ni inte varit till Åland och spelat golf. Ja då bör ni undersöka närmare vad som finns här. 

Man behöver inte vara proffs för att få spela golf på banorna här på Åland. Alla kan känna sig välkomna oavsett om man är nybörjare eller rutinerad inom sporten. Här finns någonting för alla.

Boende hittar ni på: www.harnasstugor.com 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

11 Sep 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla