Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Hösten på Åland

Visste Ni att det finns 20 000 öar och skär på Åland och den fantastiska skärgården. Redan från början har ålänningarna färdats på havet. Havet har också satt villkoren för ö-livet. Positionen mitt i Östersjön har gjort Åland till en naturlig och fin mötesplats för makthavare, entreprenörer och resenärer i alla tider. 

Just nu byggs fler cyckelvägar på Åland och för varje år som går kommer ålänningarna med nya tankegångar hur de ska förbättra sitt kära samhälle för både sig själva och besökare. Självstyrelsen har gjort Åland rikare på många sätt. Företagsamhet är något som Åland gärna vill satsa på och historiskt sett har Åland haft en mycket låg arbetslöshet. 

Åland växer sig starkare och på Åland finns tid att vara tillsammans. På Åland finns tid att leva i nuet och lära sig nya saker. Här på Åland finns framtidstro för både stora och små. 

Juni, juli och augusti har gått så snabbt. Låt oss hoppas på en fin höst i september och oktober. Detta med att hyra stuga på Åland fortsätter givetvis även i höst. Det finns flera roliga events som Åland Dog show och Skördefesten. 

Även om jobben och skolorna börjat så finns det många som är sugna på att resa bort. Om det så bara är för ett veckoslut. Det passar bra att gå ner i tempo under hösten. Eller så går man upp i tempo och gör något man tycker är produktivt. Det är en smaksak från person till person det där. Ett break i vardagen, ett höstlov på Åland gör ingen skada. Läs gärna om denna brittiska studie på Yles hemsida om hur man mår bra av att resa bort. 

Ni är alla välkomna att boka boende hos oss. 

 

Vi finns till för Er. Låt Er inspireras av våra boenden på: www.harnasstugor.com

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

3 Oct 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla