Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Kalastusta Ahvenanmaalla

Kalastus Ahvenanmaalla on suosittua. Monet ihmiset tuovat veneensä ja moottorinsa Ahvenanmaalle. Veneen laskemiseen on useita paikkoja. Muun muassa Bovikissa Hammarlandissa on hyvä paikka laskea vene vesille. Veteen laskeutuvan rampin käyttömaksu on 4 €.


Ahvenanmaan hauen kalastus on suosittua. Henkilökohtaisesti en pelkää syödä kalaa huolimatta kaikista tutkimusraporteista, jotka puhuvat Itämeren ympäristömyrkkyistä. Älkäämme nyt ajatteleko negatiivista, vaan ajattelemme kaikkea, mikä voi mennä hyvin.


Riippumatta siitä, oletko kalastaja, joka laittaa saaliin takaisin mereen vai otatko kalaa syötäväksi, olet tervetullut kokeilemaan onneasi Ahvenanmaalla. Nykyään voit usein maksaa kalastusluvan verkossa. Katso lisätietoja www.fiskekort.fi. Tältä nettisivulta saat tietoa Ahvenanmaan kalastuksesta, joka on kaikkein informatiivisin.


Hyvä käytös järvellä on tietysti pysyä raittiina ja kunnioittaa kaikkea, mikä liittyy eläimiin ja luontoon.
Kalojen sanotaan purevan parhaiten keväällä ja syksyllä. Kalat tarvitsevat happea ja kesällä voi olla liian kuuma kaloille matalassa vedessä. Riippumatta siitä, kalastatko verkolla vai vavalla, voit saada ahvenia, haukea, siikaa, kuhaa, nieriää tai lohta. Ahvenanmaalla on myös kalastusoppaita, jotka voivat auttaa ihmisiä kalastuksessa, veneissä ja muissa asioissa. Niille teistä, jotka haluavat kalastusoppaan Ahvenanmaalle, suosittelemme www.donningfishing.com. Kaikki, jotta se olisi hyvä kokemus.

 

www.harnasstugor.com/suomi

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

22 Aug 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla