Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Keltainenmokki

GULA STUGAN on rakennettu 2+2 hengelle ja täysin uusittu vuonna 2007. Mökki on kooltaan 37 neliömetriä ja sijaitsee Sålisissa Hammarlandissa. Mökki on metsän ympäröimä ja lähin naapuri on 50 metrin päässä. Mökissä on olohuone vuodesohvalla, makuuhuone kahdelle hengelle, keittiö ja kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Sähkölämmitys on saatavana useilla elementeillä. Siellä on takka, sähköliesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin, leivänpaahdin, radio, taulutelevisio ja ulkogrilli. Grillihiilet eivät sisälly vuokraan. Mökki on savuton kaikkien mukavuuden vuoksi.
Koirat ja lemmikit ovat tervetulleita tähän mökkiin. Eckerö-linjan satamaan on matkaa 20 kilometriä, Maarianhaminaan 25 kilometriä ja yleiselle hiekkarannalle, joka sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Bovikissa. Kävelymatkan päässä on myös upea näköala Sålin akkuvuorelle, jossa on näkötorni.
Gula Stugan sopii myös niille, jotka haluavat asua Ahvenanmaalla hieman pidemmän aikaa. Silloin ajatellaan viikoista muutamaan kuukauteen esimerkiksi työharjoitteluun, opiskeluun tai työhön. Tämä keväästä syksyyn. Keltaisen mökin etuna on, että se on talvikalustettu ja kaikki mukavuudet paitsi pesukone ovat keltaisessa mökissä. Keltaisen mökin edessä olevaa metsää harvennetään, jotta näkymiä olisi enemmän. Keltainen mökki on aliarvostettu, ja monet vieraat ajattelevat, että keltainen mökki oli parempi kuin he luulivat.

Vieraskesä 2022: "Erittäin edullinen, rauhallinen ja eristäytynyt majoitus. Erittäin mukava vastaanotto isännältä, joka tuli tapaamaan meidät, koska hän halusi tavata vuokralaisia ​​ja jonka mielestä oli tärkeää, että saamme tavata hänet. Hän käytti aikaa pitkiä aikoja ja kertoi meille vähän itsestään ja mitä hänen ympärillään oli nähtävää. Hän halusi myös vinkkejä, jos jotain olisi mielestämme parantamisen varaa. Laitoimme pöytään vihjeitä, ja saimme välittömästi vastaa sähköpostilla, että hän kiitti sitä. Toisin sanoen vuokranantaja, joka välittää."

Tomas, vieras kesällä 2023: "Keltainen mökki on kuin asunto."

 

 

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla