Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Ms Viking Glory

En sak jag ser fram mot 2022 det är att MS Viking Glory ska bli klar och levererad till Östersjön. Det är tänkt att fartyget skall gå mellan Stockholm-Mariehamn-Åbo. 

Det kommer att bli ett lyckofartyg får vi hoppas. Bilderna jag sett av fartygets design är mycket smakfullt. Dessutom kommer fartyget att utrustas med toppmodern teknik som gör fartyget miljövänligt, tryggt och säkert på alla sätt och vis. 

Taxfree shopping, god mat och utsikt över skärgården är aldrig fel. Ett besök i Åbo, Mariehamn eller Stockholm är inte heller fel. Många är de som har släktingar, vänner, fritid och arbetsplatser i dessa städer. Det är viktigt att folk träffas på riktigt snart igen. Min teori är att människor mår bra av att ses på andra sätt än bara via datorskärmar. 

Det är mycket glädjande att se att Ms Glory nu är i trafik på Östersjön. Fartyget har redan haft över en miljon passagerare och Viking Line har hunnit fylla 60 år.

Sjöfarten behövs och gör vårt samhälle till vad det är. Åland och områdena kring Östersjön skulle aldrig vara vad det är utan sjöfarten. Lycka till Viking Line med MS Glory!

 

www.harnasstugor.com

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

2 Jan 2021

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla