Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

SUP bräda och husdjur

Hej igen alla gäster och läsare!

Vi har en SUP bräda till uthyrning för våra gäster. Brädan är 320 centimeter lång och 76 centimeter bred och har en snygg design. Märket är Aqua Marine och givetvis finns det pump och padel med för att kunna använda brädan på bästa sätt. Det går snabbt att pumpa brädan och det går också snabbt att tömma den på luft. Bärkraften för brädan är 140 kilo. Hyran för SUP brädan är endast 100 € per vecka eller 50 € för en dag. Det är mycket prisvärt och vid behov visar vi hur man använder SUP brädan. Generellt sett är det så att det är lättare att hantera brädan ju större den är. 

Jag bloggar inte så långt idag, men det jag vill säga är att det är ett roligt nöje att färdas miljövänligt på vattnet. Det är rogivande och bra träning för kroppen att röra på sig. Det finns flera lugna vikar på Åland där man rör sig inom skären och där man tryggt har nära till land. 

Har ni tänkt åka till Åland och vill ta med er katt eller hund till boendet. Det går bra hos oss på Harnäs stugor och Tornvilla. Vi har aldrig haft problem med att våra gäster tar med sig katt eller hund. 

Faktum är att katter och hundar brukar hitta sina favoritställen hos oss. Vi har många gäster som har hund eller katt med sig. Vi är djurvänner och kommer alltid att vara djurvänner. 

Just det här med SUP bräda och husdjur tänkte jag skriva en rad om. Jag har inte testat det själv, men jag har sett de som har paddlat ut med sin hund på en SUP bräda. Det ser ganska mysigt ut. Ha en skön fortsatt vinter. Men mest av allt hoppas jag att Ni får en riktigt fin vår och sommar. Svaret är att det är tillåtet att drömma om våren och sommaren redan nu.

Boende hittar ni som vanligt på: www.harnasstugor.com

 

 

5 Feb 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla