Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Syksy Ahvenanmaalla

Tiesitkö, että Ahvenanmaalla ja upeassa saaristossa on 20 000 saarta ja luotoa. Ahvenanmaalaiset ovat matkustaneet merellä alusta asti. Meri on myös luonut edellytykset saaren elämälle. Sijainti keskellä Itämerta on tehnyt Ahvenanmaasta luonnollisen ja hienon kohtauspaikan vallanpitäjille, yrittäjille ja matkailijoille kaikkina aikoina.

Juuri nyt Ahvenanmaalle rakennetaan lisää pyöräteitä ja vuosi vuodelta ahvenanmaalaiset keksivät uusia ajattelutapoja siitä, miten he voivat parantaa rakastettua yhteisöään sekä itselleen että vierailijoille. Itsehallinto on tehnyt Ahvenanmaasta rikkaammaksi monella tapaa. Yrittäjyys on asia, johon Ahvenanmaa haluaisi panostaa, ja historiallisesti Ahvenanmaalla on ollut erittäin alhainen työttömyys.

Ahvenanmaa vahvistuu ja Ahvenanmaalla on aikaa olla yhdessä. Ahvenanmaalla on aikaa elää nykyhetkessä ja oppia uusia asioita. Täällä Ahvenanmaalla uskovat tulevaisuuteen niin nuoret kuin vanhatkin.

Kesä-, heinä- ja elokuu ovat menneet nopeasti. Toivotaan mukavaa syksyä syys-lokakuulle. Tämä mökin vuokraaminen Ahvenanmaalla jatkuu luonnollisesti myös tänä syksynä. Tarjolla on useita hauskoja tapahtumia, kuten Ahvenanmaan koiranäyttely ja Sadonkorjuujuhla.

Vaikka työt ja koulut ovat alkaneet, monet ihmiset ovat innokkaita lähtemään pois. Jos vain viikonlopuksi. Syksyllä on hyvä hidastaa vauhtia. Tai nostat vauhtia ja teet jotain, mikä on mielestäsi tuottavaa. Se on makuasia ihmisestä toiseen. Tauko arkeen, syysloma Ahvenanmaalla ei haittaa. Olette kaikki tervetulleita varaamaan majoitusta meiltä.

 

Olemme sinua varten. Anna itsesi inspiroitua majoituksistamme osoitteessa www.harnasstugor.com

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

7 Sep 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla