Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Tornvillan finns på tripadvisor

Tornvillan finns nu på tripadvisor. Om Ni har bott i Tornvillan får Ni gärna gå in på tripadvisor och ge Ert betyg. Vi hoppas på ännu fler glada och lyckliga gäster. Hjälp oss gärna att göra verksamheten ännu bättre. Tripadvisor är som Ni redan vet en stor och betrodd aktör. Tripadvisor är grundat i februari år 2000 och finns i många länder. Med mycket stor sannolikhet är tripadvisor här för att stanna precis som booking.com är här för att stanna. Vi gillar aktörer som kan erbjuda en känsla av premium.

Ge även gärna betyg på google om Ni kan. Hör även gärna av Er med vad Ni vill läsa mer om på denna blogg. Vi är öppna för förslag på nya samarbeten med både små och stora aktörer. Vi ser optimistiskt på framtiden. Något annat som är glädjande är att Ms Eckerö åter är i trafik. Senare denna månad väntas också Finnlines komma med sitt nya fartyg i trafik mellan Finland, Åland och Sverige. Vi är tacksamma för de många fina fartyg och resvägar som finns för att ta sig till Åland. 

Detta blev nu årets första inlägg på bloggen och detta inlägg blev inte särskilt långt denna gång. Men som alltid är Ni välkomna att boka boende hos oss!

 

www.harnasstugor.com 

 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

 

8 Feb 2024

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla