Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Vår och sommar på Åland

Det är dags att tänka på våren och sommaren. Äntligen går vi mot ljusare tider! Just nu är det högt vatten och det har varit blåsigt, men snart blir det varmare och mycket soligare väder. 

Åland lever upp redan nu med de stugor som går att bo i året runt. Hyra stuga på Åland är populärt. Min favorit är som vanligt logi hos Tornvillan hos Harnäs Stugor. www.harnasstugor.com 

Vad är det man vill minnas här i livet? Det är nog bland annat semestrar och weekend resor man gjort bland annat. Det är viktigt att få resa för att kunna må bra skulle jag tro. Livet är mer än en färd mellan punkt A och punkt B. 

Hur ser Ni världen och varför reser Ni? När börjar din resa? Börjar den vid datorn eller vid köksbordet när du planerar resan eller när du gjort bokningen? Eller börjar resan när du sitter på färjan på väg till Åland? Varför är det roligare att resa bort än att resa hem? Hur man än själv resonerar så är huvusaken att man trivs med sin resa och sitt boende på resan!

Just år 2023 tror jag att det blir mycket resenärer på Ms Eckerö. Förutom båtresan går även att boka våra stugor på www.eckerolinjen.se 

Som vanligt är ni välkomna till Åland!  

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

26 Feb 2020

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla