Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Vuokraa mökki Ahvenanmaalla

Miksi kannattaa vuokrata mökki Ahvenanmaalta?

Ahvenanmaa ei ole vain kaunis. Suuri etu on, että Ahvenanmaalle ja sieltä on suhteellisen edullinen ja helppo päästä kaikkien autolauttojen tarjoamien lähtöjen ansiosta.

Kaikki tämä verovapaiden ostosten ansiosta! Suurimmat toimijat ovat Viking Line ja Eckerö Linjen. Ne tarjoavat edullisia hintoja useimmista kuviteltavista asioista. Lue viestini MS Viking Glorysta.

Ahvenanmaan maalla useimmat asiat ovat parantuneet. Palvelu ja aukioloajat ja valikoima ovat parantuneet vuosien varrella niin majoituksen, ravintoloiden, shoppailun kuin elämystenkin osalta. Tapahtumia, joista päätetään Ahvenanmaalla, tulee yhä enemmän. Ahvenanmaa on yksinkertaisesti alkanut tulla trendikkääksi.

Ei ole sattumaa, että Ahvenanmaan väkiluku kasvaa vuosi vuodelta, kun yhä useammat ihmiset löytävät Ahvenanmaan helmen. Tässä on uskoa tulevaisuuteen! Ahvenanmaalla on monia mukavia mökkimajoituspaikkoja. Se on harvoin kaukana rannoista ja luonnosta. Suomalaiset tietävät sen. Sillä, että joskus kielen kanssa voi olla ongelmia, ei ole väliä. Se on vain opettavaista, kun oppii uusia sanoja.

Hieman lisähauskaa on se, että Ahvenanmaan vierailu kuvailee tornihuvilaa hieman eksklusiivisemmaksi. Linkki, josta voit lukea Ahvenanmaan vierailusta tornihuvilasta löytyy täältä.

 

Lue lisää vuokrakohteistamme: www.harnasstugor.com

 

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

2 Aug 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla