Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

arbetsresa till Åland

Vi tar även emot gäster som ska till Åland för att arbeta. Vi ser givetvis till att Ni får faktura och kvitto så att Ni kan dra av i bokföring för vistelsen. Vi ser även till att sköta om boendet på bästa sätt så att Ni kan fokusera på Ert arbete och Er fritid. Oavsett om Ni kommer med Ert privata fordon eller med firmabilen har vi alltid parkering för Er med bilväg hela vägen fram. Tornvillan har dessutom elbilsladdare och wi-fi vilket uppskattas av många. 

Flera av våra gäster tar också tillfället i akt att stanna en eller flera dagar extra för att kunna kombinera arbete med fritid på bästa sätt utan att behöva stressa för att få ut det mesta och bästa av Åland. Tänk om din nästa resa till Åland går i arbetets tecken. Oavsett om Ni väljer att bo på hotel eller i stuga eller någonting annat så hoppas vi att vistelsen ska bli lyckad. 

Vi vet att detta år blir lite kämpigare med transporter när Viking Lines ms Rosella slutat trafikera på rutten Kapellskär - Mariehamn. Det är tråkigt, men vi hoppas att något annat fartyg dyker upp istället tids nog. Det kan löna sig att boka in sig i god tid på de fartyg som finns kvar. Vi tror på ett bra år ändå med många resenärer till Åland. Vi är glada och tacksamma för alla som vill besöka Åland oavsett anledning. 

God fortsättning på det nya året önskar vi Er!

Boende hittar ni på: www.harnasstugor.com 

10 Jan 2023

 

Deutsch

Suomi

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla