Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Ostoksia Ahvenanmaalla

Meillä on Ahvenanmaalla useita ostospaikkoja. Valittavana on useita ostoskeskuksia. Nyt joulukuun alussa avautuu uusi Telegrafen, jossa toimii useita näyttelijöitä. Lennätin on Maarianhaminassa. Visit Ålandin uusi matkailuneuvonta sijaitsee Telegrafen-rakennuksessa.

Maarianhaminassa on myös Sittkoffin kauppakeskus. Maarianhaminan pääostoskatu on nimeltään Torggatan. Aivan totta, Torggatan johtaa aukiolle ja sitten kaupungintalon kukkulalle. Itse aukio on saanut inspiraationsa Italian Siennan aukiosta. Nauti ja tee ostoksia markkinoiden myyjien valikoimasta.

Maarianhaminan pohjoispuolella on Maxingen alue. Siellä on Clas Ohlson, Alko, Sparhallen ja paljon muuta. Maxingen pohjoispuolella on Kantarelle kaikille ruoasta ja juomasta pitäville. Kaikki näyttelijät yrittävät saavuttaa hyvän kauppamixin. Jokaiselle pitäisi yksinkertaisesti olla jotakin. Sekä vierailijat että me, jotka asumme täällä ympäri vuoden, hyötyvät valikoimasta.

Shoppailu on todella muuttunut ja parantunut elämäni aikana täällä Ahvenanmaalla. Kuluttajana haluat pystyä valitsemaan valikoimasta. Ahvenanmaalaisten ei tarvitse käydä ulkomailla yhtä paljon kuin ennen tehdäkseen ostoksia. Valikoima on parantunut huomattavasti, kun yhä useammat toimijat ovat valinneet asettua Ahvenanmaalle. Pysäköintitilaa on runsaasti ja henkilökunta on ehdottoman upeaa palvelun tarjoamisessa. Ahvenanmaalla ostaminen on helppoa ja kätevää. Monet turistit käyttävät tilaisuutta hyväkseen ostaa ahvenanmaalaisia ​​ja suomalaisia ​​tuotteita, joita he eivät ehkä voi saada käsiinsä kotimaastaan.

Sitten Ahvenanmaalle on jäänyt muutama maakauppias. Maalaiskauppiailta ostoksilla on myös viehätysvoimaa. Useat vieraamme ovat sanoneet, että maaseutukaupat olivat parempia kuin luulivat, että valikoima oli suurempi kuin he luulivat.

Myös palveluvalikoima on runsas. Valittavana on hiustenleikkauksia, hierontoja, pedikyyrejä, kylpylähoitoja ja muuta virkistystoimintaa tarjoavia yrityksiä.

Tämä viesti päivitetään myöhemmin. Siihen asti rohkaisen nauttimaan joulumarkkinoista ja muusta hauskasta. Hyvää pikkujoulua!

www.harnasstugor.com

Youtube 

Twitter 

Instagram 

Facebook

3 Dec 2023

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla