Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Vihreamokki

GRÖNA STUGAN sijaitsee Strömmassa Pohjois-Hammarlandissa rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä rannalla länteen päin. Täällä voit kävellä laiduntetuilla rantaniityillä, joilla on punaista graniittia. Lehtisen niityn pähkinänpensaiden ja vanhojen saarnipuiden joukossa voit nauttia keväällä valkoisista liljoista, kultapiikoista ja orkideoista. Tämä on "muulien maa", jossa hevoset, lehmät ja lampaat ovat laiduntaneet ikimuistoisista ajoista lähtien. Tästä syystä rikas kasvisto ja rikas lintuelämä. Täällä kuulet kevätillan käkilaulun, varpusvarisen rummutuksen ja kurkun trumpetin.
Gröna stugan on avoinna toukokuun alusta lokakuun alkuun. Mökki on tehty 2 plus 2 hengelle ja on 34 neliömetriä kahdessa kerroksessa. Olohuone ja keittiö, jossa lämmin ja kylmä vesi. Makuuhuoneet ovat alakerrassa kahdelle hengelle ja makuuparvet ovat yläkerrassa 2 hengelle. Ulkoterassi kalkki on saatavilla. Erillinen rakennus suihkulla. Uusi suihkuhana, uusi suihkuletku ja uusi suihkusuutin vuonna 2023.


Sähkölämmitys ja puukiuas lämmittävät mökin. Sähköliesi ja kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin ovat keittiössä. Taulutelevisio on saatavilla niille, jotka haluavat katsella televisiota.
Kaksi polkupyörää seisoo ohjaamon takana. Kalojen puhdistuspöytiä on saatavilla järven rannalla. Ulkogrilli on, mutta hiili ei sisälly vuokraan. Kalastuskortti myynnissä. Aivan upea järvinäkymä tuo mielenrauhaa. Vieraamme arvostavat yleensä myös metsäympäristöä laiduntavien lehmien kanssa. Savuton mökki, mutta tupakointi on sallittu ulkona. Lemmikit ovat aina tervetulleita.
Vihreän mökin sijainti luonnollisella graniittitontilla tarkoittaa, että nurmikkoa ei tarvitse leikata. Tosiasia, että piha-alue koostuu suurelta osin sileästä graniitista, helpottaa liikkumista tontilla.
Etäisyys noin: Maarianhaminaan on 31 kilometriä, Eckerö Linjensin satamaan 26 kilometriä. Lähimpään kauppaan on matkaa noin 12 kilometriä. Lähin naapuri on punainen mökki, joka on noin 170 metrin päässä. Matala ranta on 50 metrin päässä. Siellä on pieni yksityinen tie, jolla ei ole vilkasta liikennettä. Tie kulkee mökin ja rannan välillä.

Håkan, vieraskevät 2022: "Jos ei haittaa hieman yksinkertaisempaa standardia, tämä on todellinen helmi! Hyvä vieraanvaraisuus ja kaikki oli paikallaan itsepalveluun ja virkistykseen."
Dan, vieraskesä 2023: "5 tähteä sijainnista! Merinäköala ja lähellä vettä, näimme jopa pari merikotkaa! 4 tähteä majoituksesta."

Elisabeth, vieras kesällä 2023: "Vihreä mökki on ihana mökki. Se sijaitsee upealla paikalla veden äärellä rauhallisella alueella. Mökin omistaja todella pitää kodistaan ​​huolta. Meillä oli ihanaa!"

 

 

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla