Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Punaninenmokki

RÖDA STUGAN sijaitsee Strömmassa Pohjois-Hammarlandissa rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä rannalla länteen päin. Täällä voit kävellä laiduntetuilla rantaniityillä, joilla on punaista graniittia. Lehtisen niityn pähkinänpensaiden ja vanhojen saarnipuiden joukossa voit nauttia keväällä valkoisista liljoista, kultapiikoista ja orkideoista. Nämä ovat "muulien maata", jossa hevoset, lehmät ja lampaat ovat laiduntaneet ikimuistoisista ajoista lähtien. Tästä syystä rikas kasvisto ja rikas lintuelämä. Täällä kuulet kevätillan käkilaulun, varpusvarisen rummutuksen ja kurkun trumpetin.
Avoinna huhtikuun lopusta lokakuun alkuun. 4 plus 1 henkilö ja on kooltaan 42 neliömetriä. Huoneissa on keittiö, jossa on kuuma ja kylmä vesi. 2 makuuhuonetta, ulkoterassi, erillinen puulämmitteinen sauna suihkulla. Saunan uuni on vaihdettu uuteen uuniin vuonna 2021. Mökissä on sähkölämmitys ja takka. Keittiössä sähköliesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin. TV on olohuoneessa.
Metallinen soutuvene, kalanpuhdistuspöytä veneen vieressä ja ulkogrilli. Kalastuskortti myynnissä. Järvinäkymä, lehmät laiduntavat. Savuton mökki kaikkien mukavuuden takaamiseksi. Lemmikit ovat aina tervetulleita.
Etäisyys noin: Maarianhaminaan on 31 kilometriä. Eckerö Linjensin satamaan on matkaa 26 kilometriä ja lähimpään ruokakauppaan 12 kilometriä. Lähin naapuri on vihreä mökki, joka on 170 metrin päässä. Matala ranta on 35 metrin päässä. Mökin ja rannan välissä on pieni yksityinen tie, jolla ei kulje juuri lainkaan.

Näin yksi vieras kirjoitti Red Cottagesta:
"Merikotkat, kalasääski, tiira ja robins ja paljon muuta ovat ilahduttaneet meitä säästä huolimatta. Saunat ja lämmin tuli ovat myös olleet hyviä. Ja sitten on hiljaisuus! Ei liikennettä, ei lentokoneiden melua, ei roska-autoja, jotka herättivät meidät. kello viisi aamulla, eikä remonttihaluisten naapureiden porausääniä. Sielulle on hyvä viettää viikko Punaisessa mökissä."

Vieras, syksy 2023: "Täällä on tunnelmaa, palaamme punaiseen mökkiin."

 

 

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla