Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Stuga på Åland

Livet kan vara rätt avkopplande på en stuga. Det finns som sagt många objekt att hyra på Åland. Fler och fler verkar ha fått upp ögonen för just Åland. Det är en viktig del av livet att ha roligt också. Det är bra för ens psykiska hälsa att resa och se nya saker. 

Själv gick jag runt fartyget Pommern häromdagen. Man har byggt in fartyget på ett förnämligt sätt så att besökare lätt skall kunna se och känna av fartyget. 

Hyr man stuga på Åland får man många soltimmar och bra fiske sägs det. Det kan nog stämma. Är man svenskspråkig är det inget problem med språket heller. För det mesta går det smidigt att boka båtresa och boende. 

Det kan nog löna sig att boka direkt via värden och att vara tydlig med sina önskemål och man ska inte vara rädd att begära tips och råd om vad man kan se och göra på Åland.

Rolig shopping ombord är något de flesta gillar. Taxfree ombord på Viking Line och Eckerö linjen brukar vara fulla med glada resenärer. Förväntan sen att få komma till sitt boende och få uppleva det kan nog vara rogivande för själen. Folk vill leva nära naturen och slippa betong och asfalt för en stund. Det är helt förståeligt när man har semester. Livet handlar om att känna gräset under fötterna. 

Förslag på aktiviteter vid sommarstugan enligt mig är som följer:

1. Sola och bada

2. Grilla och äta god mat

3. Spela sällskapsspel 

4. Läsa böcker och lyssna på poddar

5. Bara umgås med nära och kära

6. Planera utflykter runt om på Åland

7. Vila upp kroppen och hämta ny energi

8. Motionera med cyckling, jogging och vandring

 

Ge gärna tips på vad just Ni har upplevt på Åland och vad man borde se och göra! 

Här nedanför en bra youtube video om stugliv på Åland. Det är inte någon av våra uthyrningsobjekt i videon, men det är en video jag tycker man kan kolla på ändå.

 

 

Varmt välkomna att läsa mer om stugor och Åland på:

www.harnasstugor.com

Ha en skön sommar!

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

29 Sep 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla