Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

elbilsladdare och solpaneler

Vill ni bo på Åland ska Ni hyra Tornvillan. Den har nu 20 stycken solpaneler på taket. Detta glädjer mig att kunna skapa en miljöprofil. Ren energi är framtiden och det är dags att go green. I och med att det är falsat plåttak var det väldigt lätt att fästa solpanelerna. Solpanelerna ger inget ljud ifrån sig och de ger även en billigare elräkning. 

Även Åland har fått fler och fler laddstationer för elbilar. Eller ska man kalla det för laddboxar? Elektifieringen är här på allvar. El är någonting som är svårt att bräcka som den råvara det är. Prestandan på elbilarnas batterier har gått framåt på senare år och priserna på elbilar har börjat gå ner. Allt talar för elbilarna just nu. Välkända uppladdning.nu har karta för laddstationer här på Åland.

Tornvillan har fått en splitterny laddbox för elbilar installerad. Via booking kan man filtrera sökresultat på ett sådant sätt att man bara får fram boenden med just elbilsladdare. Men som vanligt kan man boka Tornvillan direkt via oss. Det är bara att maila eller ringa.

Alla våra gäster är förstås välkomna att ladda sina elbilar hos oss oavsett bilmärke. Det spelar ingen roll om det är en Tesla, Kia, Volkswagen eller något annat bilmärke. Det kan som resenär löna sig att kolla upp om boendet man tänker boka har elbilsladdare. Sunt förnuft helt enkelt. Jag kommer inte blogga så långt idag, men hör gärna av Er om Ni har funderingar kring Åland och boende här. Jag svarar gärna på frågor. Läs gärna mer om oss.

Välkomna till Åland! 

www.harnasstugor.com 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

28 Oct 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla