Hyra och boka stuga på Åland - Harnäs stugor

Hyr och boka stuga på Åland. Villa och stugor att hyra.

Hyra stuga på Åland

Varför ska man hyra stuga på Åland? 

Åland är inte bara vackert. En stor fördel är att det är relativt billigt och enkelt att ta sig till och från Åland tack vare alla avgångar som bilfärjorna erbjuder.

Allt detta tack vare taxfree shoppingen! De stora aktörerna är Viking Line och Eckerö Linjen. De erbjuder förmånliga priser på det mesta man kan tänka sig. Läs gärna mitt inlägg om MS Viking Glory. 

På land på Åland har det mesta blivit bättre. Service och öppettider och utbud har genom åren förbättrats både gällande boende, restauranger, shopping och upplevelser. Det blir fler och fler evenemang som avgörs på Åland. Åland har börjat bli trendigt helt enkelt. 

Det är ingen slump att befolkningen på Åland ökar år efter år då fler upptäcker den pärla som Åland är. Här finns framtidstro! Åland har många fina platser för stugboende. Det är sällan långt bort till stränder och naturen. Det vet finländare. Att det ibland kan vara problem med språket gör ingenting. Det är bara lärorikt när man lär sig nya ord. 

Lite extra kul är det att visit åland beskriver tornvillan som lite exklusivare. Länk att läsa om vad visit åland har att säga om tornvillan finns här

Google länk för harnäs stugor.

Läs mer om våra uthyrningsobjekt: www.harnasstugor.com 

 

Youtube Twitter Instagram Facebook

Linkedin

12 Nov 2022

 

[email protected]

 

http://www.booking.com/tornvilla